Do You have a problem? We will help You

Tev svarīga informācija un dati Tev līdzās jebkurā pasaules galā no jebkuras ierīces ar Chrome palīdzību

Mūsdienās ļoti bieži gadās tā, ka mēs spontāni aizbraucam komandējumā, ceļojumā vai citu iemeslu dēļ. Ļoti daudzi cilvēki pašreiz strādā tieši ar datoru un izmanto Google kontus, kur ir darba faili, plānotājs un citi. Sīkāk par google kontu.  Bet datoru mēs ne vienmēr varam paņemt līdzi, bet faili ir nepieciešami. Ko darīt? Chrome ir izveidojis lielisku iespēju tieši cilvēkiem, kuri strādā ar Chrome pārlūkprogrammu un datoru, un visa svarīga informācija ir tieši Google kontā vai Chrome pārlūkprogrammā. Šodien mēs pastāstīsim par lielisku iespēju piekļūt saviem failiem, saglabātajām saitēm, pārlūkprogrammā saglabātajām grāmatzīmēm, parolēm  un svarīgai informācijai no jebkura pasaules gala. Šī iespēja ir ļoti ērta, jo viss kas Jums būs nepieciešams tā ir parole no Google konta un ierīce, no kuras ieiet kontā, tas var būt dators, telefons.

KĀ IEIET CHROME KONTĀ:

La Jūs varētu saņemt pieeju vēsturei, grāmatzīmēm  savā pārlūkprogrammā, parolēm un citiem Chrome iestatījumiem jebkurās ierīcēs, nepieciešams ieiet Google kontā un ieslēgt nepieciešamo datu sinhronizāciju. Ieejot Google kontā starp Jūsu pārlūkprogrammu un Chrome izveidojas saikne, kas ļauj personalizēt darbu Chrome pārlūkprogrammā. Visi pārlūkprogrammas dati – pārlūkprogrammas grāmatzīmes, paroles, mājas lapu apmeklējumu vēsture, iestatījumi sinhronizējas ar Google ierīci un Jūs varēsiet piekļūt šiem datiem no jebkuras ierīces. Pie tam autorizācija Gmail, Youtube, meklētājs izpildīsies automātiski, šādā veidā var arī piekļūt saviem nepieciešamajiem datiem. 

PRIEKŠROCĪBAS:

  1. Dati par Jūsu darbu pārlūkprogrammā saglabājas Jūsu Google profilā. Šādā veidā Jūs varat piekļūt datiem no jebkuras ierīces, atverot Chrome un ieejot nepieciešamajā kontā. Pēc šīs izmaiņas jebkuras darbības, kas ir veiktas Jūsu kontā jeb profilā, Jūs redzēsiet no jebkuras ierīces, kurā ir pieslēgts Google konts. 
  2. Ja gadījumā ierīce, kurā ir Google konts pieslēgts ir nozagta vai ir salūzusi, Jūs bez īpašām pūlēm varēsiet atjaunot datus jebkurā ierīcē. 
  3.  Ieejot Chrome kontā, Jūs automātiski ieiesiet Youtube, Gmail un citos Google servisos. Par Google servisu.

KĀ IEIET CHROME PĀRLŪKPROGRAMMĀ?

  1. Nepieciešams Google konts,  ja Jums vēl nav Google konts, tad to ir nepieciešams izveidot. Lasi šeit.
  2. Atveriet Chrome pārlūkprogrammu;
  3. Augšējā labajā stūrī nospiediet uz pogu ar Jūsu vārdu un uzvārdu vai pogu ar cilvēka siluetu;
  4. Izvēlieties Ieiet Chrome;
  5. Ieejiet Google kontā;
  6. Iestatījumu izmainīšanai, nospiediet uz pogu Iestatījumi -> Papildus sinhronizācijas iestatījumi. Šeit Jūs varat norādīt, kādi datu ierīcēs ir nepieciešami, kuros ir pieslēgta Chrome pārlūkprogramma.

Lai Jūsu dati (piemēram, vēsture, grāmatzīmes, paroles) vienmēr būtu pa rokai, tos nepieciešams sinhronizēt ar Google kontu. Pēc ieejas sistēmā, Jūsu Chrome konts būs pieejams jebkurā ierīcē, kā arī pārlūkprogrammā Chrome citās ierīcēs.

Sinhronizācija ir pieejama CHROME OS 18 un ari vēlākas versijās. Tā ieslēdzas pēc noklusējuma, ieejot Chrome kontā.

KĀ SINHRONIZĒT KONTA IESTATĪJUMUS?

  1. Atveriet jaunu cilni pārlūkprogrammā un labajā augšējā stūri, zem krustiņa pogas, nospiediet uz pogu ar 3 punktiem;
  2. Izvēlieties iestatījumus
  3. Sadaļā “Lietotāji” izvēlieties Papildus sinhronizācijas iestatījumi;
  4. Parādīsies logs, kur ir jāizvēlas un jāatzīmē elementi ar karodziņiem, elementi, kurus vēlaties sinhronizēt;
  5. Nospiediet OK.

Piezīmes: Ja Jūs vēlaties izmantot savu Chrome kontā darbā vai mācību iestādē, administrators var atslēgt Jūsu sinhronizāciju. Šajā gadījumā Jūs nevarēsiet sinhronizēt savus datus.

KĀ SINHRONIZĒTOS DATUS  DZĒST? (JA VĒLATIES ATSLĒGTS SINHRONIZĀCIJU UN DZĒST DATUS NO CITĀM IERĪCĒM)

  1. Atveriet jaunu cilni pārlūkprogrammā un labajā augšējā stūrī, zem krustiņa pogas, nospiediet uz pogas ar 3 punktiem;
  2. Sadaļā lietotāji, izvēlieties Personīgais google kabinets;
  3. Logā, kas atvērsies, izvēlieties Atiestatīt sinhronizāciju;

Sinhronizētie dati tiks dzēsti no konta. Visas grāmatzīmes, paroles, pielikumi un citi saglabāsies Jūsu Chrome konts, bet paliks nepieejami citās ierīcēs.

Šādā veidā Jūsu Chrome konts sinhronizētas ar Google kontu vienmēr var būt ar Jums un Jums nepieciešamie dati vienmēr pa rokai jebkurā vietā un laikā, kā arī no jebkuras ierīces.